Om PhotoView

Tommy Andreassen. Frilans-fotograf med base på Gravdal i Lofoten, foto-område Nordland fylke. Leverer bilder fra regionen til næring og det private markedet. Enkeltmannsforetaket Photo-View ble registrert i 2008. Jeg ble interessert i foto 1983, mitt første speilreflekskamera ble kjøpt i 1989. All min kunnskap om fotografering er selvlært gjennom 35 år. 

I 2 år jobbet jeg som fotograf i Bodø for Nettavisen Ab24 og har levert bilder til flere riksdekkende aviser. Leverer avtalte frilansoppdrag til magasin og bedrifter, salg av bilder til reklamebruk for bedrifters nettside, her kan nevnes; Bodø kommune, Vestvågøy kommune, Visit Bodø, Visit Northern Norway, Visit Lofoten, Thon hotel, Marine Harvest m.fl. Leverer fotografi-tjenester innen portrett og næringsfotografering, samt naturbilder til nettbruk og ferdige innrammet til veggen.

Jeg har alltid likt meg ute i naturen, til fjells og til havs. Mitt hjerte ligger nok nærmest naturfotografering i skumringstimen,  helst ved havet når uværet slår til.  Har sittet som leder av Nordland BioFoto i perioden 2014 til mars 2019. Sitter nå i hovedstyret for BioFoto Norge som styremedlem og web-ansvarlig. BioFoto er Norges største forening for Naturfotografer.